Whatsapp: +49 1512 39824530 | kontakt@sprachschule-aktiv.de
bclose

Na kontaktoni dhe mësoni gjuhët në shkollat tona

Tel.: + 49 (0) 89-200 624 35
Tel.: + 49 (0) 89-200 624 36
Fax: + 49(0) 89-200 624 54

kontakt@sprachschule-aktiv.de

Forma e kontaktit:

Emri Jot *

Adresa Jote *

Subjekti

Mesazhi Juaj